Köszöntöm a weboldalamon!

A weboldalon közzétett dokumentum tartalmakat a weboldal tulajdonosa készíti, szerkeszti. A weboldalt külső szolgáltató készíti. A közzétett tartalmak, illetőleg annak bármely részlete, ide értve a weboldal felépítését, szerkezetét...

Bemutatkozás


Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntöm weboldalamon.

Engedje meg, hogy néhány gondolattal bemutassam magam.

Kisiskolás koromtól kezdve jogásznak készültem. Iskolaéveim alatt a családi kereskedelmi vállalkozásban ismerkedtem meg az üzleti élet szerződéseivel.

Jogi egyetem elvégzését követően bíróságon és közigazgatásban is volt szerencsém dolgozni. Bírósági fogalmazóként és titkárként tökéletesítettem tudásom, melynek során a bírói gyakorlatot széles körben ismertem meg. Bírósági munkám során mind polgári, mind büntető ügyszakban dolgozhattam önálló hatáskörben.

Közigazgatásban, a Földművelésügyi Minisztérium önálló munkaszervezetének minősülő költségvetési szervnél az agráriumot érintő minden lényeges jogi szabályozás ismeretére, valamint ingatlan-és termőföldet érintő szerződéses gyakorlatra, agrár szakértelemre tettem szert. Szervezetszabályozási eszközök megalkotásában, munkaszervezésben, nagy tömegű adatbázisok kezelésében, ingatlanrendezésben is részt vállaltam.

Ismereteimet munkahelyeimen szakirányú képzettségek megszerzésével bővítettem.

Az állami szektorban szerzett tizenhárom év, ebből a közigazgatásban szerzett hat év vezetői tapasztalattal a hátam mögött határoztam az Önálló ügyvédi praxis létrehozása mellett.  

A hosszú távú, tartós, igényes megoldásokra törekszem munkáim során.

Remélem hamarosan az Ön segítségére is lehetek.

dr. Holhós-Kovács Szilárd
gazdasági büntetőjogi szakjogász
ügyvéd
TOP